vuurschaal tuinDansende vlammen, daar word je jij gelukkig van. Je ziet ze helaas te weinig, want je hebt geen openhaard en zomaar een vuurtje stoken, doe je ook niet zo snel. Je hebt eigenlijk iets nodig dat het makkelijk maakt om een gezellig knapperend vuur in je tuin te creëren. Wat jij nodig hebt? Een vuurschaal voor in je tuin!

Bekijk aanbod

 

 

 

Vuurschaal schaal

Een vuurschaal schaal is zeker een aanwinst voor de aanblik van je tuin. Niet zozeer als hij niet gebruikt wordt, maar na aansteken is het de plek die alle aandacht verdient. Je kunt je er opwarmen, het knettert gezellig en het zorgt een zeer sfeervolle plek al de lange zomeravonden. Vuurschaal schalen heb je in veel verschillende modellen en gemaakt van verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een vuurschaal in je tuin van rvs of staal.

RVS vuurschaal

Het rvs zorgt er meteen voor dat je tuin een moderne en strakke uitstraling krijgt. De modellen van rvs zijn namelijk vrijwel altijd strak en modern van design. Door de kleur valt de rvs vuurschaal ook direct op en dat is altijd leuk. Het materiaal is niet zwaar en heeft weinig onderhoud nodig. Zet de rvs vuurschaal in de herfst en winter wel binnen in een droge ruimte. Dan heb je er het langst plezier van. En vergeet natuurlijk niet om het as van de schaal te halen na gebruik. Ook dat zorgt ervoor dat de schaal langer mooi, schoon en netjes blijft.

Vuurschaal staal

Ga je liever voor een vuurschaal die wat steviger is, kies dan een vuurschaal van staal. Staal is een stevig en stabiel materiaal. De schaal zal dus niet snel omwaaien. Vaak zijn vuurschalen van staal zwart. Dit geeft een elegante look aan je tuin. Soms kan zo’n elegante schaal zorgen voor een uniek stukje tuin. De vuurschaal is stevig en heeft in principe weinig onderhoud nodig. Verwijder na gebruik wel altijd het as uit de schaal. En het is altijd verstandig om de vuurschaal van staal in de herfst en winter in een droge, afgedekte ruimte te bewaren.

Vuurschaal hoes

Als je dan zo’n vuurschaal hebt die precies bij jouw tuin past, wil je natuurlijk wel dat hij zo lang mogelijk mooi blijft. Je vind het niet erg om wat onderhoud te plegen en ook kijk je er niet van op als de vuurschaal een keer een likje verf nodig heeft, maar… Toch hou je hem graag netjes, zeker in de vochtige herfst en de koude winter. Daar is een manier voor: een vuurschaal hoes houdt jouw vuurschaal als nieuw. Zorg dan overigens wel dat je na gebruik altijd het as uit de schaal verwijdert.

Goedkope vuurschaal kopen

Veel vuurschalen zijn goed betaalbaar. Wil je toch een goedkope vuurschaal kopen? Dan ben je bij tuinkachelgigant.nl aan het juiste adres. Kijk snel bij de aanbiedingen welke schalen momenteel in de aanbieding zijn. Plaats je bestelling in het winkelmandje en betaal via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. Binnen een paar dagen bezorgt PostNL jouw unieke vuurschaal voor in de tuin!