tuinhaard bbqAls het mooi weer wordt, is niks prettiger dan lekker barbecueën in je eigen tuin. Het enige dat je dan wel nodig hebt, is een goede barbecue. Wat dacht je ervan om de bbq te combineren met een tuinhaard. Dit is de ideale combinatie, omdat je ook nog eens na het eten buiten kunt blijven, want de haard houdt je, ook als het afkoelt, warm.

Bekijk aanbod

Zelf maken

In deze tijd van do it yourself projecten denken veel mensen eraan op zelf een tuinhaard bbq te maken. Dat is natuurlijk een optie, maar het kost veel tijd en geld. En je moet natuurlijk wel zorgen dat alles klopt, denk aan de afvoer van rook bij gebruik van de haard. Het kopen van een tuinhaard bbq is dan een betere oplossing.

Tuinhaard bbq beton

Een tuinhaard kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhaard bbq van beton. Dit materiaal kan het hele jaar buiten blijven staan, maar heeft wel veel onderhoud nodig. Vaak is zo’n tuinhaard bbq van beton met een tuinslang schoon te spuiten. Een tuinhaard van dit materiaal staat vaak modern. Kies er daarom alleen voor als je een strakke uitstraling aan je tuin wil geven.

Tuinhaard bbq staal

Staal is een ideaal materiaal voor een bbq. Een tuinhaard bbq van staal is namelijk lichter van gewicht dan een tuinhaard bbq van gietijzer. En toch doet de stalen variant qua uiterlijk niet veel onder voor de gietijzeren bbq. Een van de voordelen is dat na het zomerseizoen de tuinhaard bbq van staal gewoon binnen wordt gezet. Dat scheelt een heleboel in het onderhoud. Een tuinhaard bbq van staal heeft vaak een moderne uitstraling. Zo’n barbecue is dus minder geschikt voor een klassieke tuin.

Tuinhaard bbq stenen

Een tuinhaard bbq van stenen is vaak een eyecatcher in je tuin. Door de verschillende kleuren en vormen, valt meteen het oog op de barbecue. Dat kan een bijzondere swing aan je tuin geven. Een tuinhaard bbq van stenen staat niet alleen mooi, het is ook nog stevig. Zo stevig dat-ie vaak het hele jaar buiten blijft. Er zit dus wel wat onderhoud aan vast. Een tuinhaard bbq van stenen kies je vooral wanneer je een blikvanger aan je tuin wil toevoegen.

Tuinhaard bbq gietijzer

Sommige mensen zweren bij een tuinhaard bbq van gietijzer. Het materiaal is zwaar, waardoor hij erg stabiel staat. Daarnaast is het materiaal duurzaam, je kunt er dus lang mee doen. En een tuinhaard bbq van gietijzer geeft ’s avonds een ideale warmte af. Op deze manier wil je jezelf altijd wel verwarmen! Een tuinhaard bbq van gietijzer heeft vaak een klassieke en elegante uitstraling. Een tuinhaard bbq van dit materiaal geeft je tuin net wat meer klasse!

 

Wellicht is het nu wat duidelijker welk materiaal het beste in jouw tuin past. Tuinkachelgigant.nl biedt tuinhaard bbq’s in alle materialen. Als je een bbq tuinhaard wil kopen, plaats je je bestelling, betaal je via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving en de PostNL bezorgt jouw barbecue binnen een paar dagen. Het enige wat jij nog hoeft te doen: deze zomer en alle zomers die nog komen genieten van het prachtige weer met heerlijk gegrild eten en een wijntje tijdens de lange, nu verwarmde, zomeravonden. Enjoy!