mobiele terrashaardHet hebben van een terrashaard is erg prettig. Als het buiten wat afkoelt, heb je altijd een gezellige plek om op te warmen. Maar soms is het onhandig dat die grote haard op een vaste plek staat. Dan zou een mobiele terrashaard een stuk gemakkelijker zijn. Zeker ook als je bezoek hebt of een verjaardag viert. Een terrashaard die je kunt verplaatsen is dan eigenlijk een must have. Bij tuinkachelgigant.nl heb je de keuze uit diverse mobiele terrashaarden.

Bekijk aanbod

 

 

 

Terrashaard tuin

Steeds vaker willen mensen naar buiten. Tijd doorbrengen in de eigen tuin wordt steeds meer gewaardeerd. Maar, als het koud is, blijven veel mensen binnen. Het is dan fijn om verwarming in de tuin te hebben. Met een terrashaard in de tuin kun je namelijk op bijna elk moment van de dag genieten van de buitenlucht. Terrashaarden zijn er in verschillende maten en vormen.

Terrashaard klein

Veel terrashaarden zijn groot en zijn daarom ook moeilijk te verplaatsen. Dat hoeft niet altijd prettig te zijn. Het hebben van een terrashaard in klein formaat geeft je veel meer mogelijkheden en zorgt ervoor dat je op elke plek in de tuin verwarming hebt. Daarnaast is een kleine terrashaard vaak gemakkelijker te onderhouden, de haard is immers een stuk kleiner en gemakkelijker op te slaan in een overdekte, droge ruimte.

Mobiele terrashaard gas

Veel mobiele terrashaarden werken op gas. Uiteraard is het hebben van een terrashaard op hout ook erg leuk, maar voor de kleinere haarden is dat minder praktisch. Je hebt immers minder plek om je houtblokken in te doen. Gas zorgt voor een snelle verwarming. En dat hoort ook, want mobiel hangt samen met snel en makkelijk. Voor de langzame en zeer sfeervolle verwarming, zul je waarschijnlijk ook sneller uitwijken naar de traditionele grote ingebouwde terrashaard.

Terrashaard modellen

Er zijn enorm veel verschillende terrashaard modellen. De modellen van een mobiele terrashaard zijn vaak wat moderner. Ze bevatten gaas of glas waarin je de vlammen kunt doen of zijn afgesloten, als je kiest voor een mobiele terrashaard op gas. De mobiele terrashaarden zijn vaak gemaakt van staal of metaal. Dit materiaal is minder zwaar dan gietijzer en dat maakt dat je de haard ook gemakkelijk kunt verplaatsen.

Terrashaard zwart

Zoek je echt speciaal een zwarte terrashaard? Dan heb je geluk. De meeste mobiele terrashaarden zijn van staal of metaal gemaakt en daar zit een zwarte coating overheen. Een mobiele terrashaard in het zwart scoren, is dus vaak geen enkel probleem. En dat is niet onbewust, want een zwarte haard past in bijna alle tuinen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het kiezen van jouw perfecte design. Mobiele terrashaarden heb je in een klassieke stijl, maar ook strakke en moderne modellen zijn te koop.

Terrashaard te koop

Tuinkachelgigant.nl heeft verschillende mobiele terrashaarden. Heb je de terrashaard gevonden die precies in jouw tuin past? Zet het product dan in je winkelmandje. Na het betalen via iDEAL, PayPal of een bankoverschrijving wordt de terrashaard zo snel mogelijk bij je bezorgd. En vanaf dan heb jij nooit meer last van koude zomeravonden!