mexicaanse terrashaardJe bent op zoek naar iets unieks voor in je tuin. Je hebt al veel voorbij zien komen, maar toch, het geeft niet die speciale touch aan je tuin. Dan is de Mexicaanse terrashaard iets voor jou. Deze haarden hebben vaak bijzondere kleuren en hebben een uniek design. Wedden dat je deze terrashaard niet snel bij je familie of vrienden tegen zult komen?

Bekijk aanbod

Bijzonder verhaal

Met een Mexicaanse terrashaard haal je een stukje Mexico in huis, of in dit geval in de tuin. Letterlijk, want de Mexicaanse terrashaard heeft een eigen verhaal. De meeste haarden zijn namelijk geïnspireerd op de traditionele haarden in Mexico. Van oorsprong werden deze kleurrijke haarden gebruikt door de Maya’s om eten op te breiden. De vrouwen in de stam gebruikten de haard bijvoorbeeld om tortilla’s te bakken voor de rest van de stam. Een stukje cultuur kun je zo makkelijk in huis halen!

Kleurrijk design

De Mexicaanse terrashaarden staan bekend om hun kleurrijke design. Geel, blauw, wit. Je kunt het zo gek niet bedenken en de kleur komt wel voor. Ook de kleuren zijn gebaseerd op het oude leven in Mexico. De vrouwen stonden elke avond te bakken aan zo’n haard. De kleurtjes maakte dat de stamvrouwen met plezier kookten.

Mexicaanse terraskachel

Een Mexicaanse terraskachel heeft vaak een sierlijk design en is gemaakt van keramiek. Het is dus wel een haard die onderhoudsgevoelig is. Hou er rekening mee dat het materiaal niet bestand is tegen barre weersomstandigheden en dat-ie in de herfst en winter dus het beste binnen opgeslagen kan worden. Verder is de Mexicaanse terrashaard een ideale manier om warm te blijven op koelere zomeravonden.

Mexicaanse vuurpot

Als je wel Mexico in huis wil halen, maar meer van open vuur houdt, kun je kiezen voor een Mexicaanse vuurpot. Deze vuurpot is tevens van keramiek gemaakt en is kleurrijk maar niet onderhoudsvriendelijk. Sla dus ook deze pot in de winter binnen op. Alleen dan heb je er het langs plezier van. En dat is wel zo fijn, want met een Mexicaanse vuurpot heb je iets unieks in je tuin staan!

Mexicaanse terrashaard aanbieding

Wil je graag een Mexicaanse terrashaard, maar heb je niet zo’n groot budget? Maak je dan maar geen zorgen, want op tuinkachelgigant.nl zijn nu een aantal Mexicaanse terrashaarden in de aanbieding. Ideaal als je nog niet helemaal zeker bent van het ontwerp of je toch niet zo veel geld aan een vuurpot wil besteden.

Mexicaanse terrashaard kopen

Heb je je keuze gemaakt in het assortiment van tuinkachelgigant.nl? Dan is het vervolg heel simpel. Plaats de Mexicaanse terrashaard in je winkelmandje en betaal via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling, zal de PostNL het pakket zo snel mogelijk leveren. En jij, jij bent verzekerd van een uniek stukje Mexico in je tuin.