goedkope tuinhaardNatuurlijk wil jij niet teveel geld uitgeven. Dat is logisch. Het is dan ook mogelijk om je tuin aan te kleden zonder al te veel kwijt te zijn. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan de aanschaf van een goedkope tuinhaard? Bij tuinkachelgigant.nl heb je keuze uit diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan cortenstaal, gietijzer of een combi van terrashaard en barbecue.

Bekijk aanbod

Terrashaard cortenstaal

Het meest populaire materiaal voor een terrashaard is cortenstaal. Dit materiaal staat vooral bekend om haar bijzondere koperachtige kleur. Het is dus zeker dat deze terrashaard in je tuin opvalt. En dat is mooi, want hoe vaker je de haard gebruikt, hoe mooier hij wordt. En dat lijkt me geen straf. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het enorm duurzaam is. Je zult de haard dus niet snel hoeven te vervangen omdat het cortenstaal zijn langste tijd heeft gehad.

Terrashaard gietijzer

Een ander materiaal dat vaak gekozen wordt voor een terrashaard is gietijzer. Dit zware materiaal zorgt voor een stabiele terrashaard. Geen angst tot omvallen dus. Het grote voordeel van een terrashaard van gietijzer is de uitstraling. Zo’n terrashaard staat bekend om het klassieke en elegante model. Het hebben van een terrashaard van gietijzer is dus altijd een aanwinst voor je tuin. Een ander voordel is dat gietijzer snel verwarmt, dus je hoeft nooit lang te wachten tot het warm wordt. En is-ie eenmaal warm, dan blijft-ie ook nog uren warm! Ideaal!

Terrashaard bbq

Als je dan toch bezig bent, kun je misschien beter gaan voor een terrashaard bbq. Dat betekent dat je niet alleen een terrashaard hebt, maar dat je deze ook kunt omtoveren tot een barbecue. En dat is ideaal, zeker wanneer je na een avond barbecueën spontaan besluit om de rest van de avond rondom een knapperend vuurtje door te brengen. Kwestie van ombouwen en voor je het weet geniet je van de heerlijke warmte die de terrashaard bbq verspreid. Een ideale combinatie voor bijna elke zomeravond in Nederland.

Terrashaard gasfles

De meeste terrashaarden werken op gas. Dat betekent dat het belangrijk is dat je een veilige terrashaard hebt met een goede gasaansluiting. De meeste nieuw in de winkel gekochte terrashaarden voldoen aan de veiligheideisen. Gasflessen heb je in verschillende maten. De winkel kan je adviseren over de grote van de gasfles die je nodig hebt. De gasfles sluit je over het algemeen gemakkelijk aan op de terrashaard. Zorg er wel voor dat je na gebruik de gasfles altijd dicht draait. Gas is zeer licht ontvlambaar en ondanks dat je op zoek bent naar een goedkope tuinhaard, wil je niet dat de tuin straks in vuur en vlam staat.

Terrashaard aanbieding

Op tuinkachelgigant.nl vind je diverse terrashaarden in de aanbieding. Al deze haarden zijn nieuw en voorzien van garantie. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, plaats je je artikel in het winkelmandje. Na betaling per PayPal, iDEAL of bankoverschrijving wordt de bestelling door PostNL geleverd. En daarna kun je zomers lang genieten van je nieuwe goedkope tuinhaard.