acopulcoJe zoekt een prominente, goed opvallende buitenkachel. Hij moet tevens stevig zijn en niet teveel onderhoud vergen. Je hebt gedacht aan materialen als staal, rvs en gietijzer. Heb je ook weleens gedacht aan een buitenkachel van steen? Je kunt deze gemakkelijk inbouwen en de kachel zelfs combineren met een bbq.

Bekijk aanbod

 

Houtkachel buiten zelf maken

Een ding is zeker. Je wilt hout kunnen stoken. Je wilt op zich er ook wel wat tijd een aandacht aan besteden, dus een houtkachel voor buiten zelf maken, zie je ook als optie. Maar super handig ben je helaas niet. Dus het kan een aardig prijsplaatje gaan worden. Een houtkachel voor buiten zelf maken, een mooie droom, maar één die je nu nog in de ijskast plaatst.

Buitenkachel maken van steen

Toch blijft het kriebelen. Misschien kun je wel een buitenkachel maken van steen. Hoe moeilijk kan het nu zijn om zo’n kachel in elkaar te metselen? Toch word je onzeker. Je hebt nog nooit gemetseld en je hebt al vaak genoeg muurtjes gezien die schots en scheef gemetseld zijn. Die wil je voorkomen. Jouw buitenkachel van steen moet de blikvanger van de tuin worden. Die moet als het kan helemaal perfect zijn!

Houtkachel buiten tweedehands

Je hebt het! Je koopt een houtkachel voor buiten tweedehands. Je begint Marktplaats af te zoeken, maar niks voldoet aan je wensen. Of de kachels zijn te duur, of niet compleet, of ze zien er niet netjes meer uit. Je beseft je ook meteen dat je een buitenkachel van steen zo nu en dan moet onderhouden. Toch heb je je zinnen gezet op een kachel van steen. Zo een waarvan je ook een barbecue kunt maken, want barbecueën, dat doe je graag in de zomer.

Tuinhaard steen

Zo’n tuinhaard van steen past precies in je tuin. Je merkt het aan alles. Als je het visualiseert, klopt alles. Het is misschien dan toch maar verstandig om een tuinhaard van steen te kopen. Eentje die je niet zelf hoeft te metselen. Bij het surfen op internet om je diverse mooie modellen tegen. Je begint al weg te dromen over koele zomeravonden bij de kachel. Heerlijke verwarming door een lekker ruikend vuurtje. Terwijl je kinderen in de tuin spelen, geniet jij met een glaasje wijn van de vlammenzee in de tuinhaard van steen.

Buitenkachel steen te koop

Het enige wat je nog moet doen, is zo’n buitenkachel van steen aan te schaffen. Het internet staat er vol van. Maar waarom zou je verder zoeken? Tuinkachelgigant.nl heeft namelijk diverse buitenkachels van steen te koop. En het kopen in deze webshop is erg gemakkelijk. Plaats de buitenkachel van steen in je winkelmandje. Betaal de order via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. Binnen een paar dagen zal de PostNL jouw buitenkachel van steen bezorgen. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten!