Welkom bij Tuinkachelgigant

Een tuinkachel is handig voor ieder huishouden met een tuin of terras. In de winter koelt het flink af en is het niet lekker om alleen binnen te zitten in de warmte. Je wilt dan ook lekker warm buiten kunnen zitten. Door een buitenkachel, terraskachel of hoe je het ook wilt noemen op het terras neer te zetten wordt je voorzien van een stuk meer warmte. Ga met de hele familie of al je vrienden rond de tuinkachel zitten en geniet van het buiten zijn terwijl je er gezellig en knus bij zit.

Verschillende Tuinkachels

Er zijn verschillende soorten tuinkachels. Van een simpele kleine vuurkorf tot een grote gietijzeren terraskachel die een groot aantal mensen van warmte kan voorzien. Een tuinhaard is het grootste en is eigenlijk de ideale plek om met de hele familie van te genieten tijdens de koude wintermaanden. De verschillende bronnen om van warmte te worden voorzien in onze webshop:

Tuinkachel
Terrashaard
Vuurkorf
Tuinhaard
Kolenhaard
Vuurschalen
Houtopslag

Voor enkele van deze warmte bronnen heb je hout nodig. Daarom is het handig om voor een houtopslag te kiezen die bij uw tuinhaard past. Bij ons weet je 1 ding zeker in de winter zit jij er weer heerlijk warm bij. Stel je eigen tuinhaardpakket samen en laat de omgeving genieten van jouw warmte.

Service en Kwaliteit

Wij streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en service. Wij leggen onze producten, werknemers en partners hoge kwaliteitseisen voor. Wij werken enkel met gerenommeerde bedrijven en fabrikanten die voldoen aan onze verwachten en enkel een kwaliteit kunnen leveren die van een standaard hoog niveau is.

Wanneer je besluit om bij Tuinkachelgigant.nl een tuinkachel te kopen wordt deze binnen 3 dagen bezorgd afhankelijk van hoe groot de tuinkachel is. Als je vragen hebt over de bezorgtijd of andere vragen hebt kun je ons altijd een mailtje sturen. Ons mail adres vind je in de footer van de website.

Wij wensen je een warme en gezellige winter!