Tuinhaard cortenTuinhaarden worden van verschillende materialen gemaakt. Je kunt kiezen voor steen, beton, rvs of cortenstaal. Alle materialen hebben zo hun voor- en nadelen. Tuinhaarden van cortenstaal worden steeds vaker verkocht. Het materiaal is duurzaam en brengt sfeer in je tuin. En dat niet alleen, cortenstaal gaat enorm lang mee! En dat is mooi, want je hebt natuurlijk helemaal geen zin om volgend jaar weer een nieuwe tuinhaard aan te schaffen.

Bekijk aanbod

 

Haard cortenstaal

Een haard van cortenstaal is eigenlijk altijd een goede keuze. Het materiaal heeft een bijzondere look door de oranjebruine roestkleur. En dat is bijzonder, omdat veel mensen zullen vragen wanneer je dat ding eens zult vervangen. Vervangen? Nee, joh! Dat hoort zo! Ander leuk detail is dat een haard van cortenstaal mooier wordt hoe vaker je hem gebruikt. En dat is fijn, want in de zomer is een sfeervol vuurtje altijd een aanvulling op je avond.

Cortenstaal vuurschaal

Is een tuinaard een beetje veel van het goede en ben je eerder op zoek naar een vuurschaal? Ook die zijn worden gemaakt van cortenstaal. Ook deze schalen hebben een bijzondere kleur en worden mooier naarmate de schalen vaker gebruikt worden. Het voordeel van een cortenstaal vuurschaal is het open vuur. Dit kan ook een nadeel zijn. Let daarom altijd op met een vuurschaal als er jonge kinderen in de buurt zijn. Boven een vuurschaal kun je gemakkelijk marshmallows verwarmen en genieten van de dansende vlammen.

Tuinhaarden rvs

Veel mensen kiezen ook voor een tuinhaard van rvs. Vooral omdat het materiaal onverwoestbaar lijkt en dus erg onderhoudsvriendelijk is. Rvs is dus een mogelijkheid. Het enige verschil is het uiterlijk. Cortenstaal heeft een unieke oranjebruine kleur. Rvs is vaak zwart. Wat betreft levensduur en onderhoud doen de twee materialen niet veel voor elkaar onder. Je kunt je keuze het beste baseren op wat je mooi vindt. Zoek je iets unieks, dan ben is cortenstaal jouw materiaal en heb je liever een wat klassiekere uitstraling, dan is rvs waarschijnlijk de beste keuze.

Tuinhaard bbq staal

Wanneer je niet alleen graag geniet van de warmte van een tuinhaard van cortenstaal, maar ook graag een lapje vlees op de bbq bakt, is waarschijnlijk de tuinhaard bbq van staal het ideale product voor jou. Je kunt de tuinhaard dan makkelijk omtoveren tot een bbq. Ideaal voor lange zomeravonden in de tuin die beginnen met een uitgebreide bbq met vrienden en familie en die eindigen met een glaasje wijn of pilsje langs het vuur. De beste avonden zijn dan gegarandeerd.

Tuinhaard cortenstaal kopen

Op tuinkachelgigant.nl vind je een divers assortiment aan producten van cortenstaal. Heb je een keuze gemaakt? Plaats de tuinhaard of vuurschaal dan in je winkelmandje. Na het afrekenen, dat je doet via iDEAL, Paypal of een bankoverschrijving, bezorgt PostNL een paar dagen later het pakket. Je hoeft vervolgens niks meer te doen. Oh ja, natuurlijk is het wel handig als je je product een speciaal plaatsje in je tuin geeft. En vergeet niet te genieten, want dat staat voorop bij het gebruik van een tuinhaard of vuurschaal!