Tuin open haardVeel mensen dromen van een open haard in huis. Helaas heeft niet elk huis er één in de woonkamer en het creëren van een open haard binnen is vaak erg duur en niet elke woning leent zich voor een open haard. Om toch het gevoel van een knapperend vuurtje te creëren, kun je een open haard in de tuin installeren.

Bekijk aanbod

 

 

 

Tuin open haard maken

Je bent creatief en hebt helemaal in gedachten hoe jouw perfecte tuin open haard eruit ziet. Je hebt het al getekend. Maar… Je bent niet zo heel handig. Toch probeer je zelf de haard te maken. Je kiest ervoor om een tuin open haard te maken van steen. Je beseft niet dat een tuin open haard metselen nog niet zo simpel is. Het resultaat een zelfgemaakte open haard in de tuin en dat is duidelijk te zien, want alle stenen liggen schots en scheef.

Tuin open haard steen

Als je dan toch een tuin open haard van steen wil, kun je hem beter laten metselen, of je koopt een kant-en-klare in de winkel. Dat bespaart je een hoop werk en de kans dat het naar je wens is, is een stuk groter. Daarnaast, je hoeft hem alleen maar te plaatsen en aan te steken. Oftewel, je kunt meteen van de verwarming van je eigen stenen open haard in de tuin genieten. Want waarom zou je je met zoveel werk opzadelen als je ook meteen kunt genieten?

Tuin open haard op gas

Wanneer je niet zo graag hout brandt, kun je uitwijken naar een tuin open haard op gas. Zo’n haard is snel warm. Daarnaast heb je het voordeel dat je na gebruik geen as op hoeft te ruimen. Maar… Er is ook geen vlammenzee waar je naar kunt kijken. En dat kan een gemis zijn, want is een van de charmes van een open haard niet dat je er lekker met een glas wijn voor kunt zitten, terwijl je kijkt naar de dansende vlammen? Juist!

Tuin open haard bbq

Als je dan toch een open haard in de tuin hebt, is het handig als je hem ook kunt omtoveren tot een bbq. Want barbecueën doen we graag in Nederland. Als het maar even mooi weer is, willen we de kolen aansteken en vlees bakken. En daar nodigen we al onze vrienden en familieleden voor uit. Het zit in ons bloed. En je wil graag op zo’n avond genieten van gemak. Alle aandacht gaat naar je gasten. De oplossing: vaak is een tuin open haard te veranderen in een bbq. Twee voor de prijs van één. Wat wil je nog meer?

Tuin open haard aanbiedingen

Natuurlijk wil je niet te duur uit zijn, daarom richt jij je op de tuin open haard aanbiedingen. Op tuinkachelgigant.nl zijn nu een aantal open haarden in de aanbieding. Kijk snel in de webshop en maak je keuze. Plaats de haard in je winkelmandje en betaal via iDEAL, PayPal of een bankoverschrijving. Binnen een aantal dagen wordt je tuin open haard geleverd. Enjoy deze zomer en de zomers die komen!