Stenen terrashaardMooie momenten met jouw stenen terrashaard

Met een terrashaard in de tuin kun je nog langer genieten van jouw achtertuin. Bij Tuinkachelgigant.nl hebben we een ruim assortiment terrashaarden van de allerbeste kwaliteit. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze terrashaarden van steen. Deze buitenkachels hebben een mooie vormgeving en zijn reuze sterk.

 Bekijk aanbod

De voordelen van een stenen terrashaard

Veel mensen kiezen voor een terrashaard van steen in de tuin. Een dergelijke buitenkachel van steen heeft dan ook veel voordelen. Een terrashaard gemaakt van steen zoals beton en keien, zijn enorm hittebestendig. Naast een houtvuurtje kun je er ook met houtskool in branden. Houtskool brand sneller en geeft meer warmte af, waardoor veel mensen liever met houtskool werken. Een terrashaard van keramiek, ook wel Mexicaanse terrashaard genaamd, is gemaakt op basis van klei en kan daarom minder hitte verdragen. Wij raden aan om dit type buitenkachel te stoken met alleen maar hout.

 

De meeste terrashaarden van steen kunnen ook gebruikt worden als barbecue, wanneer deze voorzien is van een rooster. Je kunt je gasten verwennen met een lekker stukje vlees van de barbecue en de kinderen kunnen zelf marshmallows roosteren boven het knisperende vuurtje.

Anders dan bij vuurschalen en vuurkorven zorgt de schoorsteen op de stenen terrashaard ervoor dat de meeste rook naar boven gaat , zodat je geen last hebt van de rooklucht.

 

Voor eindeloze zomeravonden

Wanneer je in de zomer lekker met gezelschap van de tuin aan het genieten bent, kan de kou roet in het eten gooien. Met een terrashaard kun je het verplaatsen naar binnen nog even uitstellen. De stenen terraskachel geeft namelijk een gezellige warmte, zodat je langer buiten kunt vertoeven.

 

Een stenen terrashaard is de sfeermaker op ieder tuinfeestje, maar ook een welkome compagnon voor intieme avonden met je partner of gezin. Je zult merken dat iedereen zich graag rond de warme stookplaats wil verzamelen, wat direct zorgt voor een gemoedelijke en gezellige sfeer. Als het einde van de zomer nadert en het koude najaar zijn intrede doet, ben je met een fijne stenen terrashaard nog niet uit de tuin weg te slaan. Neem een dekentje en een goed glas wijn mee en geniet van de behaaglijke warmte die jouw buitenkachel je toe straalt. Je kunt een terrashaard onder een veranda of overkapping plaatsen, maar ook op een open stukje terras. Overal creëer je hiermee direct een gezellige stookplaats.

 

Stenen terrashaarden zijn er in diverse soorten en maten. Bij Tuinkachelgigant.nl kunt je kiezen uit een breed assortiment. Veel stenen buitenkachels zijn rijkelijk versierd en hebben een mediterraan karakter. Daarnaast zijn er natuurlijk ook terrashaarden die minder uitbundig vormgegeven zijn, zodat we voor iedere tuin een passende terraskachel kunnen aanbieden.

 

Winkel bij Tuinkachelgigant.nl

Bij Tuinkachelgigant.nl willen we alleen maar topkwaliteit leveren. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen stellen wij altijd hoge kwaliteitseisen aan onze fabrikanten. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde bedrijven die net zoveel geven om kwaliteit en service als wij.

Mocht je ondanks onze zorgvuldige selectie toch nog je twijfels hebben, dan bieden wij je 14 dagen bedenktijd. Als de buitenkachel uiteindelijk niet naar je zin is, mag je deze altijd aan ons retourneren.

 

Op onze website kun je eenvoudig je bestelling plaatsen en betalen. De betalen geschiedt veilig via iDEAL, PayPal of per overboeking. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, zorgen wij ervoor dat je jouw terrashaard binnen drie werkdagen in huis hebt. Of liever gezegd in de tuin hebt. Als extra service nemen wij bij Tuinkachelgigant.nl de verzendkosten voor onze rekening, als je voor 100,- euro of meer in onze webshop uitgeeft. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL. Via hun betrouwbare bezorgsysteem kunnen wij door heel Nederland probleemloos leveren.