sfeerhaard buitenJe bent bezig met de verbouwing van je tuin. De bloemen en planten zijn gepland. De grasmat ligt en de tegels zijn gelegd. Toch ontbreekt er nog iets. De tuin is niet af. Je zoekt iets sfeervols. Iets dat je helemaal thuis doet voelen in je tuin. Weleens gedacht aan een sfeerhaard voor buiten? Niks is sfeervoller dan met familie en vrienden rond een knapperend vuurtje zitten op een koele zomeravond.

Bekijk aanbod

 

Gashaard buiten Marktplaats

In eerste instantie besluit je om op Marktplaats te kijken. De gashaarden worden daar in grote getallen aangeboden. Dat is fijn, denk je. Toch is het de vraag of dat zo is. Een gashaard buiten van Marktplaats heeft namelijk geen garantieperiode en het is altijd de vraag hoe oud de haard is en of alle leidingen nog goed zijn. Vooral bij gas is het belangrijk dat er geen lekken in de leidingen zitten.

Sfeerhaard buiten hout

Je kunt daarom ook kiezen voor een sfeerhaard voor buiten op hout. Brandend hout is an sich al sfeervol. Daar hoeft het weinig voor te doen. De geur, het knisperend geluid, de warmte en het licht dat ervan af komt, heeft een ongekende charme. Een charme die een sfeerhaard op gas nooit zal krijgen, omdat daar het vuur ontbreekt. Veel mensen kiezen voor een sfeerhaard buiten op hout.

Sfeerhaard buiten gas

Heb je niks met hout, dan blijft een sfeerhaard voor buiten op gas natuurlijk een mogelijkheid. Veel haarden hebben een sfeervolle uitstraling. Het mag natuurlijk ook best mooi zijn om zo’n sfeerhaard op gas buiten te hebben staan. Het gezellig verzamelen rondom de haard geeft al veel gezelligheid en door een speciaal plekje rondom de sfeerhaard te creëren, zorg je al snel voor een gezellige sfeer in je tuin.

Sfeerhaard buiten bio ethanol

Mensen worden zich steeds bewuster van de natuur en ook bij het gebruik van een sfeerhaard wil men tegenwoordig op een verantwoorde manier branden. Daarom zweren sommige mensen bij een sfeerhaard voor buiten op bio ethanol. Zelf zijn we hier geen voorstander van, omdat deze brandstof toch anders ervaren wordt dan het branden op gas of hout.

Sfeerhaard voor buiten te koop

Ben je eruit en heb je besloten om een sfeerhaard voor buiten te kopen? Dan ben je bij tuinkachelgigant.nl aan het juiste adres. Hier vind je een groot assortiment aan sfeerhaarden voor buiten. Het enige wat je nog hoeft te doen, is je keuze maken, je haard in je winkelmandje plaatsen en betalen via iDEAL, PayPal of een bankoverschrijving. Binnen een paar dagen zal PostNL jouw sfeerhaard voor buiten leveren!