vuurschaal rvsJe houdt van modern en strak. En je wil wel zo’n sfeervolle vuurschaal, maar die moet dan wel bij jouw moderne en strakke smaak passen. Alles hoort één te zijn. Kies dan voor een rvs vuurschaal. Het ontwerp van een rvs vuurschaal is bijna altijd strak en modern te noemen. Met een schaal van dat materiaal is de kans dus groot dat aan je wensen voldaan wordt!

 

Bekijk aanbod

 

Vuurschaal schaal

Het hebben van een vuurschaal schaal brengt sfeer in je tuin. Je kunt genieten van een open vuurtje dat knappert. Kijken naar de dansende vlammen en een gevoel van pure ontspanning ervaren. Je kunt terwijl de koelere zomeravond met een glas wijn en een goed boek verwarmd in de tuin zitten. En de geur is heerlijk. Het hebben van een vuurschaal schaal maakt je tuin net iets meer onderdeel van je thuis.

Vuurschaal rvs design

Een vuurschaal van rvs is eigenlijk altijd design. Sowieso zijn de ontwerpen van rvs vuurschalen vaak modern en strak. Het materiaal leent zich hier ook voor. Een rvs vuurschaal is bijna een stukje kunst in je tuin. Door het glanzende materiaal zal de vuurschaal altijd opvallen en uitgroeien tot de blikvanger van de tuin. Zowel als het vuur ontstoken is als wanneer het vuur niet brandt.

Vuurschaal staal

Toch is het nadenken over een vuurschaal van staal niet verkeerd. Rvs is redelijk licht materiaal, waardoor de vuurschaal niet altijd even stabiel staat. Dat kan een nadeel zijn als het wat harder waait. Een vuurschaal van staal is vaak wat zwaarder en dat maakt hem stabieler. Een ander voordeel is dat een vuurschaal van staal ook in de wat klassiekere ontwerpen verkrijgbaar is. Er zijn momenteel ook vuurschalen van staal die een rvs look hebben. Misschien een idee om zo’n schaal eens te overwegen.

Vuurschaal hoes

Uiteraard koester je je rvs vuurschaal na de aanschaf. Je maakt hem na gebruik altijd netjes schoon en zorgt ervoor dat er geen asresten in blijven liggen. Regelmatig reinig je hem met een sopje, zodat de vuurschaal de eye catcher van de tuin blijft. Maar wat doe je in de herfst en winter? Dan berg je hem op in een speciale vuurschaal hoes. Deze hoes is in verschillende maten verkrijgbaar en zorgt ervoor dat het mooie uiterlijk van de vuurschaal behouden blijft. En als de vuurschaal in de hoes zit, kun je hem tot de lente of zomer in de garage of schuur bewaren.

Vuurschaal rvs kopen

Ben je eruit en heb je besloten om een vuurschaal van rvs te kopen? Dan ben je bij tuinkachelgigant.nl aan het juiste adres. Hier vind je een groot assortiment aan rvs vuurschalen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is je keuze maken, je vuurschaal in je winkelmandje plaatsen en betalen via iDEAL, PayPal of een bankoverschrijving. Binnen een paar dagen zal PostNL jouw rvs (look) vuurschaal leveren!