moderne tuinhaardNu het mooie weer voor de deur staat, gaan we weer massaal op zoek naar de beste tuinhaard voor in onze tuin. Er is veel keuze op de markt en daarom is het vaak ook lastig om net die ene tuinhaard te vinden. Kies daarom voordat je gaat zoeken eerst je stijl. Denk bijvoorbeeld eens aan een moderne tuinhaard. Deze haarden zijn momenteel erg hip.

Bekijk aanbod

 

Moderne tuinhaard zelf maken

Je houdt ervan om aan do it yourself projecten te beginnen. Je bent ook aardig goed in het ontwerpen van accessoires voor in de tuin en je denkt dat je ook wel een moderne tuinhaard kunt ontwerpen. Het design is uiteindelijk inderdaad niet echt het probleem. Het is meer de constructie. Hoe zet je een moderne tuinhaard veilig en stevig in elkaar? Dat is namelijk een verhaal apart.

Moderne tuinhaard Marktplaats

Je krijgt het dus niet voor elkaar om je moderne tuinhaard zelf te maken. Dan is een tweedehands tuinhaard misschien een idee. Je zoekt een moderne tuinhaard op Marktplaats. Je krijgt een heleboel hits, maar twijfelt. Is het wel verstandig om een moderne tuinhaard tweedehand te kopen. Waarschijnlijk niet. Je weet niet wat de huidige eigenaar er allemaal mee heeft gedaan, denk aan schadelijke stoffen branden, waarvan de resten nog in de schoorsteen zitten. Daarnaast kan de tuinhaard beschadigd of onverwacht kapot zijn.

Moderne tuinhaard rvs

Denk je eraan om dan maar een nieuwe moderne tuinhaard te kopen? Kijk dan vooral bij het materiaal rvs. Rvs staat bekend om de moderne design uitstraling. Een moderne tuinhaard van rvs is dus eigenlijk altijd al modern te noemen. Daarnaast valt rvs meteen op, omdat het materiaal erg glanst. Het enige nadeel van het materiaal is dat het snel krast. Een moderne tuinhaard van rvs heeft dus aardig wat onderhoud nodig.

Moderne tuinhaard bbq

Als de zon begint te schijnen, wil iedereen naar buiten. En vanaf de eerste mooie dag worden er plannen gemaakt voor de eerste bbq van het jaar. En als die niet meteen bij jou is, weet je dat de bbq snel ook in jouw tuin plaats zal vinden. Het is dan super handig als je een moderne tuinhaard hebt, die om te toveren is in een bbq. Zo kun je uitgebreid genieten van het lekkere eten en drinken tijdens de barbecue en daarna kun je hout op de haard gooien, zodat je de rest van de avond kunt genieten van elkaars gezelschap onder het genot van een knapperend haardvuur. Gezelligheid gegarandeerd!

Moderne tuinhaard te koop

Ben je eruit, en zoek je een plek waar een moderne tuinhaard te koop is? Zoek dan niet verder. Tuinkachelgigant.nl heeft namelijk een groot assortiment aan tuinkachels te koop. Kijk rustig rond. Heb je de moderne tuinhaard gevonden? Plaats het product dan in je winkelmandje en betaal via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. De PostNL zal zorgen dat de haard binnen een paar dagen geleverd worden. En dan houdt niets jou meer tegen om van de (koelere) zomer te genieten.