5 out of 5 based on 1 customer rating
(1 gebruikerservaringen)

Lifestyle vuurschaal betonlook Ø 94 cm

Storm

U zoekt een grote betonnen vuurschaal. De ruimte in de tuin is er al voor ingericht. U heeft alleen de keuze nog niet gemaakt. De Storm Lifestyle vuurschaal betonlook zal een duidelijke aanvulling op uw tuin zijn. De schaal is niet van beton gemaakt, maar van clayfiber, een materiaal dat heel erg aandoet als beton. Van een afstandje zal niemand het verschil zien.

€175.00

Niet in voorraad

Storm Lifestyle vuurschaal betonlook heeft een beton look. De schaal is van clayfiber gemaakt en is 30 cm hoog. De diameter van de vuurschaal is ongeveer 94 cm. De vuurschaal dient u gedurende vorst binnen te bewaren. De schaal is ook verkrijgbaar met een diameter van 68,5 cm.

In het kort:

  • Sfeervolle ronde vuurschaal, die zorgt voor een stijlvolle uitstraling van uw tuin.
  • Gemakkelijk schoon te maken door de losse binnenschaal.
  • Weegt maar 15 kg
Kleur

Grijs

Materiaal

Clayfiber

Hoogte

94 cm

Diameter

30 cm

1 ervaring voor Lifestyle vuurschaal betonlook Ø 94 cm

Arjen
5 out of 5

Mooie en handige schaal, betonlook en binnenbak is te vervangen. Lijkt inderdaad erg op betonnen bak, en dit staat supermooi in onze tuin met Ardennersplit keitjes en betonnen U-profieltjes als stoeltjes rond deze mooie en grote vuurschaal.

Ook flexibele service door tuinkachelgigant, door foutje in prijs van deze webshop vervolgens toch eerlijk coulance geven, dat zie je niet vaak!

Vervolgens ook bijzonder snelle afhandeling, echt prima te spreken.

Thanks!

Add a review

Tuinkachelgigant.nl is verhuisd. Ga naar Designtuinhaarden.nl om te shoppen!
Ga naar Designtuinhaarden.nl