Houthaard buitenHout is een bijzonder product. Je kunt er meubels van maken, maar je kunt het ook opbranden. Tijdens het verbranden van hout komt een heerlijke geur vrij. Tevens houdt het vuurtje je warm en kun je genieten van de dansende vlammen die ontstaan. Soms zou je elke dag wel naar zo’n vuurtje willen kijken. Dat kan, want je kunt een houthaard buiten in je tuin zetten.

Bekijk aanbod

 

Houtkachel buiten zelf maken

Je bent erg creatief en ziet het wel zitten om het project ‘houtkachel voor buiten zelf maken’ aan te pakken. Er is alleen één probleem: het is al bijna zomer en je wil er wel zo snel mogelijk gebruik van maken. Je moet de houthaard voor buiten nog helemaal ontwerpen en voordat je al het materiaal bij elkaar hebt en begonnen bent met de productie ben je wel een paar maanden verder. Dat wordt hem dus niet.

Houtkachel buiten tweedehands

Het lijkt je verstandig om dan maar te gaan voor een houtkachel voor buiten die tweedehands aangeboden wordt. Je kijkt op Marktplaats en ziet verschillende houtkachels voorbij komen. Maar toch twijfel je. Wat is de kwaliteit van zo’n houtkachel voor buiten als je hem tweedehands koopt? En garantie kun je wel vergeten, die is tot de deur en niet verder. Je besluit om een nieuwe houthaard voor buiten te kopen.

Houtkachel voor veranda

Dan heb je het volgende probleem. De houtkachel moet geschikt zijn voor onder een veranda. Je hebt je er nog niet in verdiept, maar denkt dat het lastig wordt. Onzin! Er zijn genoeg houtkachels met een verstelbare schoorsteen. Op die manier kun je de houtkachel gewoon op de veranda gebruiken, zonder dat je al te veel last van de rook zult hebben.

Gietijzeren houtkachel voor buiten

Een materiaal dat geprezen wordt is gietijzer. Een gietijzeren houtkachel voor buiten is zwaar, en dus stabiel, oogt zeer klassiek en wordt mooier naarmate hij vaker gebruikt wordt. De gietijzeren houtkachel springt altijd meteen in het oog en doet bijna iedereen aan zijn eigen jeugd denken, waarin papa en mama zich buiten ook verwarmden door middel van zo’n prachtige gietijzeren houtkachel.

Houthaard buiten te koop

Als je op zoek bent naar een houthaard voor ben je bij tuinkachelgigant.nl aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit een groot aantal houtkachels voor buiten. Heb je je keuze gemaakt? Plaats de kachel dan in je winkelmandje. Het enige wat je nog hoeft te doen, is betalen via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. De PostNL zal het pakket enkele dagen later bezorgen. Let the summer begin!