goedkope vuurkorf

Zoek je een goedkope vuurkorf voor je tuin of balkon? Bij Tuinkachelgigant.nl kun je kiezen uit verschillende soorten en maten. Met een vuurkorf of vuurschaal creëer je in een handomdraai een warm en knus plekje in de tuin, waar iedereen zich omheen wil verzamelen. Dat een vuurkorf niet zoveel hoeft te kosten, bewijzen wij maar al te graag bij Tuinkachelgigant.nl.

Bekijk aanbod

 

Het gemak van een goedkope vuurkorf

Het grootste voordeel van een vuurkorf of vuurschaal is dat je hier niet veel ruimte voor nodig hebt. Bovendien is een vuurkorf veel lichter dan een terrashaard, waardoor je deze gemakkelijk kunt verplaatsen. De ene keer wil je misschien onder de overkapping van je vuurschaal genieten en de andere keer juist op een beschut plekje achterin de tuin. Een vuurkorf kun je zelfs moeiteloos meenemen naar bijvoorbeeld de camping om te gebruiken als kampvuur.

Een vuurkorf is een goedkoop alternatief voor een tuinkachel. Voor een paar tientjes heb je al een goede vuurkorf in de tuin staan. De meeste vuurkorven zijn geschikt voor een houtvuur en zijn behoorlijk hittebestendig.

Vuurkorven zijn er in verschillende soorten en maten. De meeste vuurkorven zijn gemaakt van staal, omdat dit materiaal licht is en tegen hoge tempareturen bestand is. Je kunt kiezen uit een hoog model op poten of een zuil of voor een laag model die je op de grond kunt plaatsen. Bij een vuurkorf denk je misschien meteen aan een rond model, maar tegenwoordig zijn er ook mooie vierkante en rechthoekige varianten. De klassieke goedkope vuurkorf heeft spijlen, maar er zijn ook modellen met een werkje of versiering erin.

Een vuurkorf geeft meteen sfeer op een tuinfeestje of tijdens een barbecue. Een vuurkorf geeft rondom warmte af, zodat je er met een grote groep omheen kunt gaan zitten of staan om samen van de behaaglijke warmte te genieten. Tot in de late uurtjes kunnen jullie samen kletsen en mijmeren onder de sterrenhemel.

 

Vuurkorf en veiligheid

Heerlijk toch, die behaaglijke warme gloed, het prettige geluid van het knisperende haardvuur en de lichte geur van rokend hout komen je tegemoet. Een vuurkorf of vuurschaal in de tuin of op het balkon is puur genieten, maar omdat je met vuur te maken hebt moet je wel altijd oppassen.

Een goedkope vuurkorf heeft niet veel nodig. Het allerbelangrijkste is dat je vuurkorf op een stabiele, onbrandbare ondergrond staat, zodat er geen gevaar bestaat dat deze gaat kantelen met alle gevolgen van dien. Zorg ervoor dat de rook en de warmte goed kunnen ontsnappen en pas op met elektrische apparaten en licht ontvlambare materialen in de buurt.

Een vuurkorf heeft geen rookkanaal, dus moet je ervoor zorgen dat de ruimte waar de vuurschaal of vuurkorf wordt gebruikt goed geventileerd wordt. Gebruik onder een overkapping is geen probleem, mits er ruimte is voor de rook om te ontsnappen.

 

Koop je goedkope vuurkorf bij Tuinkachelgigant.nl

Je goedkope vuurkorf of vuurschaal bij Tuinkachelgigant bestellen is een goede keuze. In onze webshop kun je eenvoudig een vuurschaal naar keuze bestellen. Wij werken samen met de beste leveranciers. Je bestelling wordt zorgvuldig verzonden via PostNL. Binnen drie werkdagen heb jij jouw bestelling al in huis. Je kunt dus al spoedig profiteren van de gezellige warmte van jouw eigen vuurkorf.

Je kunt bij onze webwinkel in een veilige betaalomgeving afrekenen. Wij maken gebruik van de betaalmiddelen; iDEAL, PayPal en overboeking. Bij een bestelling van 100,- euro of meer rekenen wij geen verzendkosten. Als klap op de vuurpijl heb je bij ons ook nog een ruim de tijd om aan je nieuwe vuurkorf te wennen. Ben je niet tevreden? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen probleemloos naar ons terug sturen.