Goedkope buitenhaardJe houdt ervan om buiten te zijn, maar je hebt er een hekel aan als het koud wordt. Je moet een vestje aantrekken, maar blijft liever in je T-shirt zitten. Je zoekt een oplossing, maar je wilt niet teveel geld uitgeven. Je hebt er weleens aan gedacht om een goedkope buitenhaard aan te schaffen, maar je weet het niet. De twijfel is nog niet weggenomen.

Bekijk aanbod

 

 

 

Buitenhaard metselen

De goedkoopste manier lijkt het metselen van een buitenhaard. Je hoeft dan alleen maar de stenen en het cement te kopen en je kunt aan de slag. Het is dan wel fijn als je een beetje handig bent, want voor je het weet, heb je je buitenhaard schots en scheef gemetseld. Toch zonde van je werk en het materiaal dat je gebruikt hebt. Het is dan makkelijker om een buitenhaard in de winkel te kopen.

Tuinhaard steen

Als je je zinnen hebt gezet op een buitenhaard die ingebouwd is, is een tuinhaard van steen een goed alternatief. Deze haarden zijn stevig en robuust. Ze kunnen altijd buiten blijven staan en vormen een onderdeel van je tuin. Zonder de tuinhaard van steen is je tuin niet meer hetzelfde. Het hebben van een tuinhaard van steen vraagt één keer per jaar een grote schoonmaakbeurt. Uiteraard dien je na gebruik de haard altijd schoon te maken.

Tuinhaard gas

Heb je minder zin om schoon te maken, maar hou je er wel van om warm te blijven? Dan is een tuinhaard op gas ideaal voor jou. Deze haard brandt op gas en is daarom heel erg snel warm. Het enige wat je hoeft te doen, is de gasfles opendraaien en de tuinhaard op gas te ontsteken. Na het uitzetten van deze haard, is hij snel afgekoeld. Je verbrandt geen fysiek materiaal, dus je hoeft na gebruik geen as te verwijderen. Snel in gebruik en fijn in onderhoud. Ideaal!

Tuinhaard gietijzer

Als je echt een blikvanger in je tuin wil, dan moet je echt gaan voor een tuinhaard van gietijzer. Dit materiaal is bijna onverwoestbaar en kan in alle weersomstandigheden buiten staan. Veel mensen vinden het een charme als de tuinhaard van gietijzer er wat verweerd uit ziet. Dat is voor velen een pluspunt. Het is makkelijk om dat voor elkaar te krijgen. Geef de tuinhaard een plek in de tuin, gebruik hem, verwijder na gebruik de as en voer verder weinig onderhoud uit. Hoe ouder hij wordt, hoe klassieker de uitstraling wordt.

Goedkope terrashaard kopen

Je ziet het, ook als je op zoek bent naar een goedkope terrashaard zijn er verschillende mogelijkheden. Tuinkachelgigant.nl heeft nu een aantal terrashaarden in de aanbieding. Bekijk de goedkoper terrashaarden in de webshop. Zit er iets naar jouw smaak bij? Plaats het product dan in je winkelmandje en betaal via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. Binnen een paar dagen wordt jouw buitenhaard geleverd door PostNL en kan het genieten beginnen! Begin maar vast met het maken van plannen in de tuin, want daar zul jij komende zomers veel te vinden zijn.