gietijzeren terraskachelGeniet langer van het buitenleven met een terraskachel van gietijzer

Met een terraskachel van gietijzer haal je klassieke kwaliteit in huis. Of liever gezegd, in je achtertuin. Gietijzeren terraskachels zijn duurzaam en chic. Een terraskachel van gietijzer is de meest klassieke variant van buitenkachels. Het brengt onmiddellijk sfeer en charme in je tuin.

Bekijk aanbod

 

De charme van gietijzer

Gietijzeren terraskachels zijn populaire stokplaatsen voor buiten. Gietijzer kan gegoten worden in verschillende vormen, zodat iedere terraskachel een uniek karakter heeft. Vaak zijn de gietijzeren haarden rijkelijk versierd, zodat deze ook een waar genot zijn om naar te kijken wanneer er geen hout in brand.

Gietijzeren terraskachels hebben maar weinig onderhoud nodig. Je hebt er buiten het gebruik om nauwelijks omkijken naar. Dat is prettig als je de stookplaats even niet gebruikt, zoals tijdens de strenge wintermaanden of wanneer je op vakantie bent. Een gietijzeren terrashaard is zwaar en stevig. Je kunt deze terrashaard dus niet zo gemakkelijk omver stoten, wat het een veilig sierobject maakt.

Een ander voordeel van een gietijzeren terraskachel is dat er geen grote vlammen ontstaan. In een gietijzeren buitenhaard ontstaan geen extreem hoge temperaturen die tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. Gietijzer is duurzaam en gaat heel lang mee. Zeker wanneer je jouw buitenkachel zo nu en dan extra tegen roest beschermd, kun je een leven lang plezier hebben van je buiten stookplaats. Sommige gietijzeren terrashaarden kunnen worden voorzien van een extra rooster waarop je kunt grillen en barbecueën. Je kunt je gasten verrassen met een culinaire verwennerij afkomstig van jouw eigen terrashaard.

 

Lekker lang buiten blijven

Zomeravonden zijn er om lekker lang buiten te kunnen blijven. Het blijft ’s avonds langer licht en als de avond zijn intrede doet, kun je genieten van een prachtige donkere sterrenhemel. Helaas zijn de temperaturen in Nederland niet altijd even geschikt om lang buiten te blijven. Het wordt al gauw koud en vochtig en ben je genoodzaakt om je avond in huis voort te zetten.

Met een gietijzeren terraskachel kun je deze verplaatsing nog even uitstellen. Een terrashaard is uitermate geschikt om lang van het buitenleven te genieten. Het vuur van de houtblokken geeft een aangename warmte af, waarbij je nog lang bij kunt vertoeven zonder rillingen te krijgen. De rook komt gedoseerd vrij en wordt naar boven afgevoerd, zodat je geen last krijgt van rookvorming.

Geniet alleen van de rustgevende werking van een terraskachel of nodig je beste vrienden en buren uit om er een gezellig avondje van te maken. Lach en praat rondom een intiem haardvuur met elkaar. Maak rond het haardvuur nieuwe herinneringen om nooit meer te vergeten.

Denk niet dat een terrashaard alleen tijdens de zomermaanden gebruikt kan worden. De warmte van een dergelijke stookplaats is juist ideaal om ook tijdens de nazomer en milde najaar dagen en –avonden van te genieten. Verdrijf de kou nog even met jouw eigen gietijzeren terraskachel.

 

Bestel je terrashaard online

Bij Tuinkachelgigant.nl kun je kiezen uit verschillende modellen. Misschien heb je al even gekeken in ons assortiment en heb je besloten dat er iets voor je bij zit? Dan hoef je alleen nog maar te bestellen.

De producten in je winkelwagentje kun je snel en eenvoudig betalen. Wij bieden je hiervoor de verschillende betaalopties; PayPal, iDeal en overboeking aan. Deze betaling gebeurd in een beveiligde omgeving, waar je met een gerust hart je betaalgegevens kunt achterlaten. Wij willen dat je zo snel mogelijk van je terraskachel kunt genieten. Daarom streven wij ernaar dat je jouw bestelling binnen drie werkdagen aan huis geleverd krijgt. Wij geven de bezorging uit handen aan PostNL. Via hun pakketservice wordt de bestelling zo snel en zorgvuldig mogelijk bij je thuis geleverd.

Je krijgt van ons de verzending gratis thuisgestuurd als je in onze webshop 100,- euro of meer uitgeeft. Als extra service bieden wij ook een niet goed- geld terug garantie. Binnen 14 dagen mag je bij twijfel je bestelling aan ons retourneren.