design vuurkorfStijlvol vuurtje in een design vuurkorf

Vind jij het ook zo heerlijke om op een kille avond toch in de tuin te kunnen vertoeven? Dan is een vuurkorf een goede aanschaf voor jou. Met een vuurkorf heb je een gezellige buitenkachel, waar je tot laat in de avond bij kunt warmen. Vuurkorven zijn lang niet meer alleen maar tuttige apparaten. Tegenwoordige heb je heuse design vuurkorven met de meest modieuze vormgeving. Bij Tuinkachelgigant.nl hebben wij prachtige designmodellen in het assortiment.

Bekijk aanbod

 

Luxe vuurkorven

Een vuurkorf is vaak een goedkoop en gemakkelijk alternatief voor die grote en prijzige terrashaarden. Maar met die omschrijving doe je eigenlijk onder aan de luxe die een vuurkorf kan geven. Ten eerste is een design vuurkorf een lust voor het oog. De strakke vormgeving met oog voor detail, zorgt ervoor dat er een echte eyecatcher in je tuin staat. Er zijn verschillende modellen design vuurkorven verkrijgbaar. Zo zijn er ronde vuurkorven en vierkante vuurkorven. Er zijn vuurkorven op poten en vuurkorven die op de grond kunt neerzetten. Er zijn vuurkorven van glad rvs en vuurkorven met een verweerd uiterlijk. Kortom, er is werkelijk voor ieder wat wils.

 

Naast een decoratieve functie heeft een design vuurkorf natuurlijk een ander groot voordeel; de behaaglijke warmte. Een vuurkorf en wat houtblokken zijn de belangrijkste ingrediënten voor een lange avond buiten. Neem daarbij goed gezelschap of een fijn boek of een spelletje op de tablet, wat lekkere versnaperingen en je zit gebeiteld.

 

In Nederland hebben wij helaas maar weinig zomeravonden waar je lang van de warme buitenlucht kunt genieten. Met een vuurkorf kun je de avond verlengen door de warmte van een vuurkorf erbij te halen. Ook in het najaar is het heerlijk om bij de gloed van het haardvuur van een vuurkorf in je tuin te genieten. Omdat je een vuurkorf gemakkelijk kunt optillen, kun je deze verplaatsen naar ieder beschut hoekje in je tuin.

 

Voordelen van een vuurkorf

Vuurkorven worden in ons land steeds populairder. In bijna iedere tuin vind je tegenwoordig wel een vuurkorf of vuurschaal. Deze kleine stookplaatsen hebben dan ook veel voordelen.

  • Betaalbaar

Een vuurkorf hoeft niet veel te kosten. Je hebt al een vuurkorf voor een paar tientjes. Een mooie design vuurkorf is dan misschien iets prijziger, maar blijft nog steeds betaalbaar.

  • Gemakkelijk te onderhouden

De meeste vuurkorven zijn gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft ze niet voor te behandelen tegen verschillende weersinvloeden en je hoeft ze ook niet grondig schoon te maken.

  • Eenvoudig te installeren

Het installeren van een vuurkorf is heel eenvoudig. Er komt geen ingewikkelde techniek bij kijken en je krijgt er geen dikke handleiding bij.

  • Probleemloos verplaatsen

Wil je de vuurkorf even op een andere plek gebruiken, omdat er bijvoorbeeld op een andere plek in de tuin minder wind staat? Of omdat je even een rustig plekje op wilt zoeken, weg van alle drukte? Dat kan met een vuurkorf heel gemakkelijk. De meeste vuurkorven zijn compact en licht van gewicht. Je kunt deze dus gemakkelijk verplaatsen.

 

Bestel vandaag nog

Ben je al overstag? Bestel vandaag nog jouw design vuurkorf bij Tuinkachelgigant.nl en binnen drie werkdagen kun je hem al in jouw achtertuin hebben staan. Wij maken gebruik van de bezorgservice van PostNL, omdat wij dan zeker weten dat het pakket in goede handen is. Bovendien heeft PostNL track and trace waarmee je zelf de bezorging van je pakket in de gaten kunt houden.

Je kunt in onze webshop veilig en eenvoudig betalen. Je kunt namelijk kiezen uit de betaalopties; Paypal, overboeking en het veel gebruikte iDeal. Als je voor meer dan 100,- euro in onze webshop uitgeeft, krijg je de verzending van ons cadeau