buitenkachel houtJe houdt van een knapperend vuurtje. Je vindt het ook heerlijk om het hout zelf aan te steken. De geur, de warmte, het licht en de dansende vlammen. Voor jou heeft een zelf gestookt vuurtje altijd meerwaarde. Binnen creëer je dat door de open haard aan te steken. Buiten wil je ook een haard creëren, maar hoe. Heel simpel, jij zoekt een buitenkachel op hout.

 

 

Bekijk aanbod

 

Buitenkachel houtkachel

Binnen bij de open haard zitten is een van je hobby’s. Je vindt niks fijner dan met een glas wijn en een dekentje voor de haard te zitten. En het plezier van het aansteken van de haard is ook aan jou besteed. Alleen, in de zomer ontsteek je de haard niet. Dan zit je buiten. Om die ervaring toch te beleven, kun je een buitenkachel houtkachel aanschaffen. Zo’n kachel biedt je alle mogelijkheden die de open haard in huis ook biedt!

Buitenkachel tuin

En dat niet alleen, een buitenkachel in de tuin is een lust voor het oog. De buitenkachel is vaak vrij groot, waardoor-ie dominant in de tuin aanwezig is. Door de bijzondere ontwerpen is dit vaak geen probleem. Het is een kachel die gezien mag worden. Ook omdat-ie vaak gebruikt zal worden. Een buitenkachel in de tuin is niet alleen voor waarde voor warmte, maar ook voor de uitstraling van de tuin.

Rvs buitenkachel

Natuurlijk is het dan de vraag welk materiaal je het beste kunt nemen. Een rvs buitenkachel wordt vaak gekozen door mensen die van strak en modern houden. Ook wanneer je een wat klassiekere tuin hebt, en je wil een zeer opvallende buitenkachel die eruit springt, kun je voor een rvs buitenkachel kiezen. Door het glanzende materiaal valt de kachel sowieso altijd al op, maar wanneer je die in een klassieke omgeving plaatst, weet je bijna niet wat je ziet.

Stalen buitenkachel

Toch zweren veel mensen bij een stalen buitenkachel. En daar is ook heel wat voor te zeggen. Staal is een wat steviger en robuuster materiaal. Dat maakt dat de kachel stabiel staat en dat kan op een winderige dag wel prettig zijn. Ook is staal wat onderhoudsvriendelijker dan rvs. Rvs krast snel en doordat het materiaal glanst is dat snel te zien. Krassen op staal vallen een stuk minder op. Dat maakt dat de stalen buitenkachel er langer mooi uitziet.

Buitenkachel te koop

Ben je eruit, en zoek je een plek waar een buitenkachel te koop is? Zoek dan niet verder. Tuinkachelgigant.nl heeft namelijk een groot assortiment aan buitenkachels te koop. Kijk rustig rond. Heb je de buitenkachel op hout gevonden? Plaats het product dan in je winkelmandje en betaal via PayPal, iDEAL of een bankoverschrijving. De PostNL zal zorgen dat de kachel binnen een paar dagen geleverd worden. En dan heb je niet alleen binnen de mogelijkheid om van een lekker vuurtje te genieten, maar ook buiten.